Øster Farimagsgades Skole

2100 København Ø

Mail: [email protected]

Skolestart
Undervisningspligten starter den 1. august i det kalenderår, hvor barnet fylder seks år. Indskrivningen er kun mulig i tre uger i november måned, i kalenderåret før dit barn skal starte. Du vil automatisk modtage et informationsbrev i din digitale post med flere informationer om opskrivning til folkeskole.

Den digitale indskrivning til skolestart 2018 åbner mandag den 6. november 2017.

Distriktsskole
Det er dit barns adresse der afgør hvilken distriktsskole dit barn hører til. Københavns kommune er opdelt i skoledistrikter, hvor hvert distrikt har en skole. Dit barn har krav på at få plads på distriktsskolen og en tilknyttet fritidsinstitution.

Når du har søgt optagelse på en skole, vil du modtage besked fra skolen i februar måned i din digitale postkasse.

Du skriver dit barn ind på www.kk.dk/skoleindskrivning. Siden åbner i et nyt vindue.

Her skal du afgive dine ønsker til en skole i Københavns Kommune, og samtidig udtrykke ønske om en plads i fritidsinstitutionen. Du skal bruge dit NemID for at kunne skrive dit barn ind. Har du ikke NemID, skal du kontakte os på skolen.

Axel Bech

Skoleinspektør