Innovation og entreprenørskab

5.x på Børsen med Coding Class

Entreprenørskab og iværksætteri i 8.u

Edison - innovation og entreprenørskab på Øster Farimagsgades Skole i 6. klasse

Øster Farimagsgades Skole var d. 14. november vært ved region Københavns finale i innovations- og entreprenørskabskonkurrencen - Edison. Sammen med 6 andre københavnske folkeskoler deltog vores 6. årgang i projektet.

Temaet var i år "Sikkerhed i trafikken", og vi fik flot besøg af Prinsesse Marie, som var med til at overrække diplomet, og borgmester Pia Allerslev deltog også.

Digital innovation og Coding Class i 5.x

5.x har hen over efteråret arbejdet med kodning i forløbet Coding Class. De har kodet deres egne computerspil og d. 16. november viste de stolt deres flotte resultater frem for klassekammerater, lærere og politikere.

Mandag d. 21. november går turen til virksomheden Hitachi, hvor de skal vise deres ideer frem.

8.u på "min virksomhed" på CPH Next

8.u som iværksættere og entreprenører i projekt "Min virksomhed" på CPH Next. Forretningsplan, budget, visitkort, logo, hjemmeside og merchandise var blot nogle af de områder, 8.u beskæftigede sig med i deres projekforløb "Min virksomhed" i samarbejde med erhvervsuddannelserne på CPH Next. Det kræver sit at starte sin egen virksomhed. 8.u præsenterede flot deres projekt og ideer for en meget begejstreret tilskuerskare.

Besøg vores facebook side for flere billeder

Politikerbesøg i Coding Class